ClubLaadpaal

ClubLaadpaal wil alle sportclubs de mogelijkheid geven een gratis laadpaal te plaatsen waarmee leden en bezoekers hun elektrische auto gemakkelijk en voordelig op kunnen laden.

TransMatch

TransMatch is een Financial Services Group, gericht op bedrijfsfinanciering. Het klantenbestand bestaat uit particuliere beleggers, financiële instellingen en vermogensbeheerders in de vastgoedsector.

HQ: Woerden

Sika Group

Het Sika zonnedakconcept vormt een waarborg, dat de materiaalcomponenten van dak en Solar installatie perfect op elkaar afgestemd zijn. Het montagesysteem Sika Solar werd samen met Centroplan ontwikkeld.

HQ: Baar, Zwitserland

VDE Renewables

VDE Renewables legt zich toe op certificering op het gebied van kwaliteitsborging voor de wereldwijde branche van hernieuwbare energie. VDE Renewables werkt nauw samen met toonaangevende instituten wereldwijd, zoals het Fraunhofer-Institut, bij het testen van componenten en installaties op basis van de hoogste kwaliteitsnormen.

HQ: Alzenau, Duitsland

Allianz

ACS Allianz Climate biedt verzekeringsoplossingen aan voor solar projecten waaronder montage- of bedrijfsonderbrekingen, elektronica- of machineschade en inkomensverlies.

HQ: München, Duitsland

Fraunhofer

Kwaliteitsborging is voor solarinstallaties bijzonder belangrijk. Het Fraunhofer-Institut für Solare Energiesysteme ISE voert gedetailleerde tests uit en geeft de exacte karakteristieken van PV-modules aan.

HQ voor zonne-energiesystemen: Freiburg, Duitsland

CentroPlan

CentroPlan is van oorsprong een dakdekker, nu een specialist voor zonnedaken op vastgoed met een schat aan ervaring. Zij ontwerpen solar installaties voor optimaal rendement in het vrije veld of bij dakinstallaties.

HQ: Geilenkirchen, Duitsland